Wij helpen u graag!

Wc verstopt Katwijk

Wc Verstopt Katwijk? Probeerde u net de wc door te spoelen, maar merkte u op dat uw wc nauwelijks of helemaal niet meer doorloopt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.

Bij verstoppingen in het toilet raden wij altijd aan geen gebruik meer te maken van het toestel tot de verstopping is verholpen. Wanneer u het toilet namelijk gewoon gaat gebruiken, wordt de verstopping namelijk hardnekkiger. Dit maakt het ontstoppingsproces alleen maar complexer.

Ontstoppingsdienst Katwijk komt graag langs om uw verstopping te verhelpen. Onze ervaren loodgieters hebben veel kennis van afvoer- en rioolproblemen. Daarnaast beschikken onze vakmannen over machines waarmee elke verstopping snel en goed opgelost is.

Zit uw wc verstopt Katwijk? En bent u niet in staat om de verstopping zelf te verhelpen? Bel nu vrijblijvend met 071 203 35 53 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Katwijk.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Katwijk Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsdienst Katwijk

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

071 203 35 53

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Katwijk. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Katwijk.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Katwijk en omstreken

Ontstoppingsdienst Katwijk

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping in uw toilet? En bent u hiervoor op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf? Ontstoppingsbedrijf Katwijk staat voor u klaar!
Wij zijn werkzaam in en rondom Katwijk. Het maakt ons niet uit waar u in Katwijk woont, wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen.

Het is mogelijk dat u zelf uw verstopping wilt verhelpen. Op het internet vindt u diverse manieren waarop u mogelijk een verstoppingen in een wc kunt verhelpen. Voor veel mensen is echter niet duidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt bij het ontstoppen van deze verstoppingen.

Op deze pagina vindt u diverse manieren waarop u mogelijk zelf uw wc kunt ontstoppen. Lukt het u maar niet om de verstopping te verhelpen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een ervaren ontstoppingsmonteur? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Ontstoppen Wc Katwijk
Ontstoppingsdienst Katwijk

Jaren Ervaring

Katwijk Wc Verstopt
Verstopping Riool Katwijk

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Verstopte toiletten kunnen op verschillende manieren ontstaan. In het ene geval ontstaat een verstopping abrupt en in een ander geval is dit een proces wat soms wel maanden lang kan duren.

Het is mogelijk dat een verstopping plotseling ontstaat doordat teveel wc papier, tampons of vochtig toiletpapier door de toilet gespoeld wordt. Deze blijven dan vaak vastzitten in de zwanenhals van de wc. Dit noemen wij de sifon en zit verwerkt in het toestel.

Daarbij is het ook mogelijk dat er een voorwerp in de toiletpot is gevallen wat voor een verstopping zorgt. We zien regelmatig dat een geurblokje die aan de toiletpot gehangen wordt is doorgespoeld en voor een blokkade zorgt.

Tevens gebeurt het ook regelmatig dat verstopping ontstaan over een langere periode. Door bijvoorbeeld uw wc te gebruiken ontstaat er aanslag aan de binnenzijde van de afvoerwanden. Deze aanslag kan in de loop der tijd dusdanig dik worden dat wc papier vast blijft zitten. Dit zorgt voor een ophoping die blijft groeien tot het verstopt zit.

Bent u op zoek naar een ervaren professional om van uw verstopte toilet af te komen? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Katwijk door te bellen naar 071 203 35 53.

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Verstoppingen in het toilet zijn erg vervelend. Naast het feit dat u geen gebruik meer kunt maken van uw wc, is het mogelijk dat u andere ongemakken ondervindt. Sommige wc verstoppingen gaan gepaard met een nare rioollucht.
Op het moment dat u maar één toilet in huis heeft, is een wc verstopping extra vervelend. U kunt op dat moment helemaal niet meer naar het toilet thuis. Veel mensen kiezen er dan voor om zelf hun verstopping proberen te verhelpen.

Het is het verhelpen van een verstopping vaak niet eenvoudig; in veel gevallen lukt het niet. In veel gevallen zien we dat de blokkade simpelweg te hardnekkig is of te diep gelegen in het riool zit. In die situaties zijn echt professionele machines nodig om deze blijvend te verhelpen.

Wanneer u zelf uw verstopping wilt verholpen moet u eerst een tweetal stappen doorlopen. In de eerste stap achterhaalt u wat de veroorzaker van de verstopping is. Vaak zien we dat er een blokkade is ontstaan in de rioolbuizen van uw toilet.

Zo is het mogelijk dat de verstopping is ontstaan door een prop wc papier, babydoekjes, maandverband of tampon. Dit kunt u terug de wc in zuigen met een plopper of eruit halen met de hand.

Wanneer uw weet waar de verstopping door is ontstaan, moet u achterhalen waar de verstopping zich bevindt? Wanneer de verstopping voorin de afvoer zit moet u voor een andere methode kiezen, dan wanneer de verstopping heel diep in het riool zit.

Schakelt u liever de hulp van een professioneel ontstoppingsbedrijf in? U weet dan zeker dat de verstopping snel en goed is verholpen! Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53.

Verstopping Wc Katwijk
Riool Verstopt Katwijk
Loodgietersbedrijf Katwijk
Katwijk Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon ontstoppen

Het kan gebeuren dat er een voorwerp in het toilet valt. Deze blijft dan vaak steken in de sifon, de zwanenhals vorm, ingebouwd in uw toilet. In veel gevallen kunt u deze simpelweg verwijderen met de hand. Voor de hygiëne raden wij u aan dit te doen met handschoenen.

Het is ook mogelijk dat toiletten verstopt raken doordat iemand een wc blokje in het toilet heeft laten gevallen. De kans is groot dat deze vast komt te zitten in de sifon. Ook deze kunt u vaak eenvoudig met de hand verwijderen.

Op het moment dat het u gelukt is raden we u aan om de wc goed door te spoelen met een emmer met warm water en afwasmiddel. Zo kunt u de laatste resten wegspoelen en de leiding ontvetten. Let op dat het water niet te heet is, dit beschadigt het porselein van de wc.

Onthoud dat u te allen tijde de hulp inschakelen van Ontstoppingsdienst Katwijk kunt inschakelen voor hulp bij het verhelpen van een verstopping in uw toilet. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak!

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

U kunt een wc verstopping verhelpen met een plopper. Met zo’n ontstopper kunt u zuigkracht creëren waardoor de verstopping los komt komen uit uw toilet. Deze manier is relatief manier goedkoop en ook zeer effectief is!
Ga op de volgende manier te werk. Maak alvorens u start met het ontstoppen van uw toilet de plopper flexibel door deze enige tijd onder een warme te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter aansluit op de afvoer. Vervolgens drukt u de ontstopper rustig op de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek vervolgens de ontstopper snel naar u toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet doen loskomen. Het is mogelijk dat u dit proces meerdere keren moet herhalen voordat de verstopping naar boven komt.

Pas wel goed op dat u de plopper niet te hard tegen de wc duwt. U kunt de verstopping hierdoor nog strakker en vaster duwen. Hierdoor wordt de verstopping nog hardnekkiger. Dit maakt de verstopping tevens ook lastiger te verhelpen.

Bij deze methode draait het om de kracht die vrijkomt bij het lostrekken van de plopper. Hierdoor creëert u zuigkracht en kunt u de blokkade hopelijk terug de wc in halen.

Wanneer de verstopping los is gekomen, raadt Ontstoppingsbedrijf Katwijk u aan om deze nog even door te spoelen met warm water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt, zodat u weer volledig gebruik kunt maken van uw afvoer.

Wc Ontstoppingsdienst Katwijk
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Katwijk
Wc Ontstoppen Katwijk
Riool Verstopping Katwijk

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Een bak of emmer met warm water en afwasmiddel kan ook een oplossing zijn voor een verstopte wc. Dit werkt vooral goed bij wc’s die verstopt zitten door het weggooien van vet, olie en etensresten. Afwasmiddel zorgt ervoor dat het vuil los laat en de blokkade los komt.

U moet op de volgende manier te werk gaan. Pak als eerst een grote emmer en vul deze met warm water. Gooi hier vervolgens meerdere spuiten afwasmiddel bij. Meng dit door elkaar en gooi de emmer met warm water daarna in uw toilet.

Het is aan te raden om de emmer zo hoog mogelijk te houden. De hoogte zorgt ervoor dat er meer druk komt op de blokkade. Ontstoppingsbedrijf Katwijk hoopt dat uw verstopping na het uitvoeren van deze methode op een goede manier is verholpen.

Pas wel goed op! Gooi absoluut geen kokend water in uw toilet. Dit kan schade aanrichten aan de toiletpot. Het porselein reageert slecht op kokend water en kan daardoor afbreken of loslaten.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Er zijn mensen die een ontstoppingsveer in huis hebben. Wanneer hun toilet verstopt raakt denken zij dat het een goed idee is om deze te verhelpen met deze veer. Echter zijn wij het daar niet mee eens.
Ontstoppingsbedrijf Katwijk raadt het gebruik van een ontstoppingsveer af, wanneer je aan de slag gaat met het ontstoppen van je wc. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Omdat de ontstoppingsveer is gemaakt van een hard metaal dat erg stevig en gematigd flexibel is. Uw toiletpot is kwetsbaar wanneer u met deze harde materialen in uw toilet gaat. U kunt namelijk krassen of breuken veroorzaken in het porselein van uw toilet. Om die reden raden wij het gebruik van deze veer af.

Laat u uw riool liever ontstoppen door een ervaren ontstopper uit uw omgeving? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53. Wij verhelpen binnen no-time uw verstopping!

Wc Verstopt Katwijk
Riool Ontstoppen Katwijk Veermachine
Katwijk Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Katwijk

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Ontstoppingsbedrijf Katwijk hoort van veel mensen dat zij hun verstopping proberen te verhelpen met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze producten zijn te koop bij veel bouw- en supermarkten bij u in de buurt.
Naast het feit dat deze middelen vaak niet werken zijn dit ook vaak producten die schadelijk zijn voor u, uw afvoer en het riool. Om deze redenen raden wij het gebruik van chemische ontstoppers af!

Daarnaast kunnen deze chemicaliën een bijtende werking hebben op uw buizen van uw riool en afvoer. Hierdoor kunt een chemische verbranding krijgen op uw huid en daarnaast kunt u last krijgen van uw luchtwegen bij het inademen van de dampen.

Ook vervuilen deze middelen het rioolwater onnodig. De chemische middelen moeten namelijk ook weer weggespoeld worden in het riool. Dit is niet goed voor het milieu en het water in Nederland.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Om verstoppingen in de gootsteen te voorkomen hebben wij hieronder een aantal tips beschreven. Deze tips kunnen u helpen om de gootsteenafvoer in goede staat te houden. Een verstopping voorkomen is beter dan genezen, toch?
Het is belangrijk dat u geen producten als olie of frituurvet door de gootsteen spoelt. Daarnaast is het belangrijk om zorgen dat er geen etensresten of andere grote voorwerpen door de gootsteen spoelen.

Het is van belang om niks door de wc te spoelen wat daar niet thuis hoort. Het is niet de bedoeling om maandverband, tampons, babydoekjes, of luiers door het toilet heen te spoelen. Dit hoort in de daarvoor bestemde container.

Daarnaast is het zeer onverstandig om vet, olie en etensresten door de wc te spoelen. DIt vergroot de kans op verstoppingen aanzienlijk doordat vetten en oliën stollen in de afvoer. Er ontstaat hierdoor eenvoudig een ophoping die leidt tot een verstopping.

Het is verstandig om met enige regelmaat uw riolering te laten controleren en reinigen. Een rioolinspectie met reiniging is de uitgelezen optie voor! Met specialistisch meetapparatuur kunnen wij binnen no-time de staat van uw riool en afvoeren controleren.

U voorkomt op deze manier storingen in uw riool en afvoeren. Denk hierbij aan verstoppingen, breuken, lekken, et cetera. Naast het feit dat u uzelf hierdoor een hoop overlast bespaart, voorkomt u tevens ook een hoge rekening voor de kosten die hier bij komen kijken.

Wc Verstopping Katwijk
Katwijk Riool Ontstopping
Katwijk Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Katwijk

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u een verstopte afvoer? En wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Katwijk helpen u graag!
Onze monteurs kunnen te allen tijde snel bij u op locatie zijn. Daarnaast helpen wij u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Bij Ontstoppingsbedrijf Katwijk hebben wij transparantie en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij zijn altijd eerlijk over onze prijzen.

Voorafgaand aan onze werkzaamheden ontvangt u te allen tijde een prijsopgave. Zodra u akkoord gaat met de prijsopgave starten wij direct met onze werkzaamheden. In veel gevallen verhelpen wij uw verstopping al binnen 30 minuten.

Loopt het water niet meer weg uit uw toilet en wordt deze veroorzaakt door een hardnekkige verstopping? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53. Wij komen binnen no-time bij u langs!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Katwijk
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Katwijk rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 071 203 35 53

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Katwijk

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Katwijk

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Katwijk!

Afvoer Ontstoppen Katwijk

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Katwijk

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Katwijk

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Katwijk

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Katwijk

Ontstoppingsdienst Katwijk is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Katwijk te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsdienst Katwijk komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Katwijk via 071 203 35 53!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 071 203 35 53.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsdienst Katwijk komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Katwijk via 071 203 35 53!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 071 203 35 53 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsdienst Katwijk komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Katwijk via 071 203 35 53!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsdienst Katwijk? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Katwijk via 071 203 35 53!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 071 203 35 53. Ontstoppingsdienst Katwijk helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsdienst Katwijk ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53. Ontstoppingsbedrijf Katwijk staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Katwijk uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsdienst Katwijk? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Katwijk via 071 203 35 53!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Katwijk en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 35 53.